Fiets- / wijnreis

Zoals ieder jaar ging ik dit keer weer in het voorjaar op wijnreis met een aantal vrienden. Een fikse auto en aanhanger vol wijn halen. Dit jaar had ik wat meer tijd en besloot als training voor Alpe d’HuZes een stuk te gaan fietsen. Met als eindbestemming Quincy, alwaar ik mijn mede- wijnboeren zou ontmoeten. Parijs leek, gezien de TGV verbinding een mooi startpunt. Adrie vond het een goed idee en wilde mee. Zo zijn we met z’n tweeen door Frankrijk gefietst. Heel anders dan enkel die A6 afkachelen. Hoewel ik zwaar beroerd was (stukje vlees in Parijs?) en het soms onmogeljk was eten of een slaapplaats te vinden hebben we een fantastiche trip gemaakt. Heel leuk, door het onbekende Frankrijk over binnenweggetjes. En shit.. Da’s niks voor mij (als backup-freak), ik ben al mijn foto’s kwijt. Een CF-card te vroeg gewist voor kopieren? Wat een ramp. Gelukkig heeft Adrie ook foto’s gemaakt.
[nggallery id=80]

Leave a Reply