Alpe d’HuZes 2009

Wat een heftige, maar fantastische week. Pecoma was weer sponsor van de grote tent en ik had een Pecoma fietsteam samengesteld. Samen hebben we 19 beklimmingen gedaan. De hele week stond ik in en rond de keuken als leider van het kookteam. Een enorme klus, koken vanaf 400 oplopend tot 1100 personen. Het waren zware en lange, maar prachtige dagen. Donderdag was de grote dag en ik kon minstens één klim aan. De rit was best zwaar, maar goed te doen. Eenmaal beneden besloot ik er nog een te doen. De omstandigheden waren aardig veranderd, mijn conditie, het hete weer en de harde wind boven. Deze beklimming had ik het erg moeilijk en kwam jankend van pijn en emotie boven. Het was zwaar (zie grafiek)). Maar wat een voldoening! Zo mooi. En ik was beretrots op mezelf.
Weer een van de meest bijzondere en emotionele weken van mijn leven.

[nggallery id=79]

Leave a Reply