Overzetten, werk verzetten

Ik ga een poging wagen om de data van mijn oude site (www.lamboo.com) over te zetten op deze WordPress site. Dat is heel veel werk en het zal ook wel een tijdje duren. Ik ben lang bezig geweest om te kijken hoe WordPress werkt en hoe een en ander in te delen. En neem ik html op in pages om dezelfde indeling te krijgen voor mijn reis-pagina’s? Lastig nog, er staat een kort verhaaltje en soms een reisverslag, soms een routekaart en altijd een fotoalbum, gemaakt met Jalbum. En Jalbum werkt volgens mij niet in WordPress.
En als alles af is, krijgt deze site misschien wel weer de url van lamboo.com. Maar zoals gezegd dat duurt wel even.

One thought on “Overzetten, werk verzetten

  1. Het lijkt ook te gaan lukken. Foto’s toon ik met NGGallery en ik heb alle reizen database gestuurd gemaakt met behulp van DBToolkit. Deze plugin is nog volop in ontwikkeling, maar de maker, David, werkt zeer snel en bouwt verzoeken vrijwel onmiddelijk in. Het begint wat te worden.

Leave a Reply