Zigeunerfeest Belgie

Vera gaf voor haar 50e verjaardag een feest in Kwaremont, België. Het thema was zigeuner, dus was iedereen kleurrijk uitgedost met tent en caravan geparkeerd in de tuin van het ouderlijk huis van Vera. Ik was met Heidi en Henk in een combinatie van oude Volvo en nog oudere caravan erheen getogen. Vera en Bernard hadden het geheel (natuurlijk) perfect georganiseerd met heerlijk (homemade) voedsel in een prima ambiance. Dit alles ondersteund door de, ondanks zijn hoge leeftijd met tomeloze energie, vader van Vera. Na aankomst een lunch en een lange, maar prachtige wandeling door de Vlaamse Ardennen, ja, die bestaan, wist ik ook niet. Onderweg een paar tussenstops met een borrel. Heerlijk. Dan een avond feest met muziek. Een ontbijt in de morgen en daarna hebben we met allerlei meegebrachte ingrediënten een lunch samengesteld. Ik had de leiding over een kookteam en gelukkig werd het een geslaagd en smakelijk geheel.

[nggallery id=81]

2 thoughts on “Zigeunerfeest Belgie

  1. Beste vrienden,
   WAAAAW, TSJAKA … TSJAKA !!!! Wat een ‘Gypsy’ hoogtepunt !!!
   We zijn inmiddels ook terug van een heftige korte vakantie in Frascati. Amaai die Italianen !!! Maar jullie als zigeuners deden er zeker niet voor onder.
   Wat hebben we van jullie genoten ! Nogmaals bedankt dat jullie naar ‘mijnen heimat’ wilden afzakken. Ik wil jullie ook bedanken voor al de mooie en persoonlijke kado’s …. het is een schot in de roos, waar ik nog lang deugd zal van hebben !!!
   Met een hoofd en lijf vol emoties …. arrivederci !!!!
   Vera

Leave a Reply