Alpe d’HuZes training Ardennen

Hetty heeft weer zo’n geweldig trainingsweekend in de Ardennen georganiseerd. Het enige dat ze niet onder controle had was het weer. Zaterdag, ijzel en sneeuw waardoor in de ochtend niet gestart kon worden en zondag lag er veel sneeuw, toen was er echt geen fietsen aan. Ik had geen fiets bij me vanwege mijn gebroken stuitje en heb me slechts geconcentreerd op het maken van het diner voor zo’n 120 mensen. Weer leuk om te doen. Ik deed het natuurlijk niet alleen, helaas was mijn vaste Ardennen kookmaat Benjamin wegens ziekte uitgevallen, maar ik had veel hulp van Willem, onze ‘stagiair’ Martin, Leny, Laurine en niet te vergeten Lodewijk en vele anderen.
Terloops heb ik mijn voorraad ‘La Chouffe’ worst bij kunnen vullen.

[ngg_images gallery_ids=”102″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

Leave a Reply