1988 Griekenland

Met z’n vijven op een prachtig zeiljacht, de “Lady Ageliki”, een X25 van Deense makelij, met Bach als kapitein, een fiks aantal Griekse eilanden aangedaan. Heerlijk. Met mooi weer over de zee. Lekker eten, drinken en backgammon spelen met elkaar en met de ‘locals’ (die natuurlijk dit spel wonnen). De verhuurder schrok zich een ongeluk toen hij vijf van de idioten op zijn boot zag, maar we hebben de schuit goed behandeld en weer keurig afgeleverd. Het was relaxed en op een storm en een heel lange tocht (met harde wind gelukkig) van zo’n acht uur zonder ‘land in zicht’ na, zonder noemenswaardige te spannende dingen. Elke morgen ontbijt en ijs (voor de koelkast) halen, lekker dobberen, zwemmen, teckels draaien in zee en ‘s avonds een nieuwe haven met lekker eten en stappen. We hebben genoten.

Leave a Reply