Dominicaanse Republiek 1994

Dit was eigenlijk een zakenreis. Met een stelletje maffe autodealers op een incentive naar de Dominicaanse Republiek. Volledig georganiseerd, niet mijn type reis, maar we hebben ontzettend gelachen. Het begon al op Schiphol (om 07:30 aan de Tia Maria en door allerlei omstandigheden zijn we drie keer vertrokken en teruggegaan en uiteindelijk pas om 16:00 opgestegen). ‘Dansen’ met de lokale danseressen, even uitstappen onderweg, los van van de geplande route en lol trappen. Natuurlijk ook hier hier kwamen de nodige ongemakken voor, zo was bijna iedereen aan de diaree en we hebben ook een heuse aardbeving meegemaakt. Ik zat (natuurlijk) op het toilet tijdens de beving. En onder het motto ‘beter naakt in de tuin, dan aangekleed onder het puin’ liep ik in mijn blootje naar buiten, tot grote hilariteit van de kamermeisjes.

Leave a Reply